Leerwerkbedrijf
Nieuwe Hollandse Waterlinie

Wie zijn wij?

Het Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW) ontwikkelt uitdagende leerwerk projecten voor (v)mbo studenten langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ze levert daarmee een bijdrage aan de ontwikkeling, het beheer en de exploitatie van het cultuur historisch erfgoed Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Het Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie is een stichting die is opgericht door initiatiefnemers ROC Rivor, Bouwmensen Rivierengebied en Kunstfort Asperen.

Het is een samenwerkingsverband van onderwijsinstellingen en bedrijfsleven rondom de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het Leerwerkbedrijf is bedoeld om studenten werkervaring te laten opdoen door (samen) te werken aan echte projecten. Het Leerwerkbedrijf NHW sluit daarbij aan op de vraag van de regionale arbeidsmarkt.

Voor ondernemers

Bent u ondernemer, of ontwikkelt u initiatieven langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie? Het Leerwerkbedrijf kan u ondersteunen in de realisatie van uw projecten.

Voor bedrijven

Samen met het lokale bedrijfsleven ontwikkelt het Leerwerkbedrijf projecten voor studenten ten behoeve van het beheer en de exploitatie van het cultuur historisch erfgoed Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Voor onderwijsinstellingen

Het Leerwerkbedrijf werkt samen met onderwijsinstellingen zoals het ROC Rivor en Helicon. Is uw instelling geïnteresseerd in de projecten van het Leerwerkbedrijf, of heeft u zelf interessante projecten, neem gerust contact op.

Postadres: Postbus 10, 4190 CA  Geldermalsen | Bezoekadres: Poppenbouwing 3, 4191 NZ  Geldermalsen |

mariannevonk@leerwerkbedrijfhwl.nl | 06 212 229 80
©  2019 - Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie  | Ontwerp en realisatie door Janine Ontwerpt