Schilderen Hyacinthusklooster Tiel

Studenten schilderen zorgden ervoor dat de elf appartementen van het complex St. Hyacinthusklooster er weer tiptop uit zien. Ze verzorgden het schilderwerk van het hele complex en controleerden al het houtwerk op houtrot. Rotte delen werden vervangen of gerepareerd. De studenten schuurden, grondden en lakten het houtwerk af. Onderhoud NL opleidingen nam de uitvoering van de opdracht op zich. Bijzonder is dat ook vmbo-leerlingen betrokken waren bij dit project. Zij werkten mee aan het Hyacinthusklooster als stagiair bij OnderhoudNL opleidingen. 

“Bij deze klus op locatie hebben we meer geleerd en vonden dit ook veel leuker dan in de werkplaats. Het werken op locatie heeft ons laten zien hoe het er in het echt aan toe gaat. Het gaat dan niet alleen om het vak, maar ook omgaan met tegenslag, samenwerken, overleggen en contact met de bewoners. Wij vinden het jammer dat de klus is afgelopen.” (Student project Hyacinthusklooster Tiel)

Postadres: Postbus 10, 4190 CA  Geldermalsen | Bezoekadres: Poppenbouwing 3, 4191 NZ  Geldermalsen | info@leerwerkbedrijfhwl.nl | 06 212 229 80
©  2018 - Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie  | Ontwerp en realisatie door Janine Ontwerpt